Scrumproducten specialistische webshop van Visual Workplace

Scrum boards en scrum artikelen aanvragen

Sinds Visual Workplace is opgericht in 2008 hebben we één belangrijke droom: de kracht van Visual Management laten zien door maatwerk oplossingen te bieden. We hebben ervaring met verschillende Lean en Agile methodes en willen je inspireren met onze ideeën over hoe Visual Management daar een belangrijke ondersteuning in kan zijn. Omdat Scrum steeds populairder werd, besloten we hier in januari 2017 een eigen webwinkel voor te ontwikkelen: scrumproducten.nl. Op deze specialistische shop vind je alle benodigde scrum tools voor elk agile scrum project. Ook kan je simpel en snel een offerte aanvragen voor een op maat gemaakt scrum board of magneet in je eigen huisstijl.

Op scrumproducten.nl geven we je uitleg over Agile en Scrum en laten we je inspirerende voorbeelden zien van mooie scrum boards en handige scrum tools. Die scrum tools koop je natuurlijk in de webshop van Visual Workplace.

Lijnwissel schaduwborden FrieslandCampina Leeuwarden

Maatwerk, ook bij offertes

Wij geven graag een advies dat precies past bij jouw organisatie en jouw wensen. Op de maatwerk offertepagina vraag je simpel en snel in 4 stappen een offerte aan voor een maatwerk scrum board of magneten. Laat je gegevens bij ons achter en geef je voorkeuren aan. Heb je al een schets van hoe je denkt dat het bord of de magneet eruit moet komen te zien? Upload hem dan op de offertepagina van Visual Workplace zodat wij weten wat je wenst. Wij maken borden en magneten graag in de huisstijl van jouw bedrijf, dus vinden we het ook erg fijn als je het bedrijfslogo als .eps bestand meestuurt met je aanvraag.

TnP Scrumcards op whiteboard

Je eigen contactpersoon

We willen jou leren kennen en je werk uit handen nemen. Daarom krijg je bij ons als klant een eigen contactpersoon die volledig op de hoogte is van waar je in jouw organisatie mee bezig bent. Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, bellen we je even op om samen je ingestuurde aanvraag te bespreken. Weten wij precies wat jouw wens is? Dan gaan we direct aan de slag om een eerste ontwerp van het scrum board te maken. Vaak ontvang je dan al na een aantal werkdagen een uniek ontwerp met een maatwerk offerte in je mailbox!

Wil je jouw contactpersoon toch liever persoonlijk ontmoeten? Dan komen we toch bij je langs!

Vlotte levering

Ben je blij met het eerste ontwerp en is de offerte ook akkoord? Mooi, dan kunnen we je bord in productie zetten en heb je je scrum board binnen 5 tot 10 werkdagen op kantoor. Geef je voor donderdag akkoord, dan word je scrum board vaak de volgende donderdag al geleverd. Nog niet helemaal tevreden over het eerste ontwerp? Wij passen de opzet zo vaak aan als je wilt, gratis!

Ook de scrum tools heb je vlot in huis. Binnen 1 à 2 werkdagen kun je vaak al volop aan de slag met ‘scrummen’. Scrum artikelen bestel je simpel en snel via de webshop van Visual Workplace.