4 simpele stappen Hieronder zie je welke stappen je doorloopt bij een offerteaanvraag

Je aanvraag versturen

Je wilt maatwerk magneten of een volledig op maat gemaakt scrum board aanschaffen. Dat kan! Zowel op deze pagina als op de offertepagina van TnP Visual Workplace kan je jouw contactgegevens invullen zodat we contact met je op kunnen nemen. Heb je al een schets of wil je specifieke wensen doorgeven? Laat deze info achter op de offertepagina van Visual Workplace en we nemen je aanvraag binnen twee werkdagen telefonisch met je door.

Stap 1. Contactgegevens invullen

Stap 1: Vul je gegevens in

We vragen je allereerst je contactgegevens bij ons achter te laten zodat we snel contact kunnen leggen met je.
 

Stap 2. Upload je schets

Stap 2: Upload jouw schets

Heb je al een idee van hoe je maatwerk scrum board of magneet eruit moet komen te zien? Laat het ons zien door jouw ruwe schets te uploaden in de portal van Visual Workplace. Elk bestand is voor ons leesbaar, zelfs met potlood gemaakte schetsen. 

Stap 3. Wensen kenbaar maken

Stap 3: Jouw wensen kenbaar maken

Wij maken jouw scrum takenbord en magneten volledig op maat. Daarbij nemen we belangrijke huisstijl elementen en het logo graag mee. Daarom is het fijn als je een huisstijldocument in .eps kunt uploaden op de pagina van Visual Workplace. Heb je nog verdere wensen? Laat het ons horen!

Stap 4. Verstuur je aanvraag

Stap 4: Verstuur je aanvraag

Als je alle stappen hebt doorlopen, verstuur je de aanvraag naar ons. Binnen 24 uur belt onze adviseur je op voor een korte briefing. We gaan daarna aan de slag! Let op: je hoeft je gegevens maar op een plek in te geven, op deze pagina of op de offertepagina van Visual Workplace.

Maatwerk scrum cards Nike Aanvraag voor maatwerk magneet of scrum board op maat

Maatwerk, niet alleen in onze magneten en borden, ook in offertes! Wil jij graag een passende offerte van ons ontvangen? Vul dit formulier dan zo duidelijk mogelijk in zoals hiernaast vermeld staat.

  •   Het volgende veld is verplicht en mag niet leeg zijn.
  •   Het volgende veld is verplicht en mag niet leeg zijn.
  •   Het volgende veld is verplicht en mag niet leeg zijn.
  •   Ongeldig e-mailadres.